Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Fudbalski klub Crvena zvezda organizovao je koktel u čast svom fudbaleru, Žanu Filipu Krasou, koji je nedavno sa reprezentacijom Obale Slonovače postao šampin Afrike.

Kraso je tako postao prvi fudbaler u istoriji Zvezde koji je sa reprezentacijom osvojio kontinentalno takmičenje. U skladu s tim, napravljena je svečanost na kojoj je napadaču odato priznanje za veliki uspeh koji je postigao.

Pročitajte još

Obala Slonovače postala je šampion Afričkog kupa nacija savladavši Nigeriju u finalu 2:1.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, obratio se Krasou.

„Čestitam Krasou u ime čitavog stručnog štaba i kao trener sam ponosan na uspeh našeg igrača, ali i na ostale koji su nastupali. Benefit Zvezde je da imamo toliko reprezentativaca. Vidim želju kod Krasoa da nam pomogne i siguran sam da će se prikazati u sasvim drugom svetlu. Čestitam mu od srca i nadam se da ćemo na kraju sezone svi zajedno slaviti trofeje sa Zvezdom“, istakao je Milojević.

I kapiten, Aleksandar Dragović, je u ime cele ekipe uputio čestitke Krasou.

„Srećan sam zbog Krasoa i činjenice da imamo velikog šampiona u timu. Čestitam mu u ime celog tima. Drago mi je i što si pobedio Nigeriju i iznervirao Olanjinku. Šalu na stranu, nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti duplu krunu“, naveo je Dragović.

Za kraj se Kraso kome je čitav ovaj događaj bio pripremljen kao iznenađenje, obratio prisutnima.

„Hvala svima, zaista nisam očekivao ovo, iznenadili ste me. Neverovatan turnir je iza mene… Postigao sam velike uspehe sa reprezentacijom i bilo je izuzetno emotivno, ali želim sve to i sa Zvezdom. Želim duplu krunu“, rekao je Kraso.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar