Foto: Instagram/lukamarkovic

Novi fudbaler Crvene zvezde Luka Marković predstavljen je kao pojačanje Novog Pazara, u kojem će u nastavku sezone igrati kao pozajmljen igrač.

„Hvala Pazarcima na ukazanom poverenju i srdačnom prijemu. Očekujem mnogo pobeda i dobar plasman na tabeli. Čuo sam sve najbolje o klubu. Bilo je i drugih ponuda, ali poslušao sam savet da dođem ovde, jer je to najbolje za moj dalji razvoj“, rekao je Marković.

PROČITAJTE JOŠ

Dvadesetogodišnji napadač je u mlađim kategorijama najviše vremena proveo u Crvenoj zvezdi, a nastupao je još za Čukarički, kao i Krotone, Juventus i Torino u Italiji.

„Željan sam fudbala i jedva čekam da se šefu (Kenanu Kolašincu) stavim na raspolaganje. Naše superligaške ekipe imaju dobre pojedince, a liga je u odnosu na raniji period dostigla veći nivo i treba je dalje razvijati. Odluka da mladi igrači obavezno budu u startnim postavama pravi je potez“, ocenio je Marković.

Sportski direktor pazarskog superligaša Emir Bihorac naveo je da je sa Crvenom zvezdom postignut dogovor o šestomesečnoj pozajmici, ali je izrazio očekivanje da ća Marković igrati u Novom Pazaru do kraja sezone.

„Crvena zvezda je prepoznala dobar rad u našem klubu, gde će njihov mladi igrač imati priliku za punu afirmaciju. Važno je i što ćemo imati procente od narednih Markovićevih transfera“, zaključio je Bihorac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)