Boaći
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ono što se moglo naslutiti već nekoliko nedelja dobilo je i zvaničnu potvrdu, Ričmond Boaći će u prolećnom delu sezone nastupati za neku drugu ekipu.

PROČITAJTE JOŠ...

Veliki broj povreda sprečio je fudbalera iz Gane da i u drugom mandatu pruži kvalitetnije partije u crveno-belom dresu, pa je već nekoliko nedelja unazad bili jasno da sa njim neće biti produžen ugovor,

To su u više navrata istakli i čelnici Zvezde, potom je objavljen i svojevrsni oproštajni video, da bi danas, 13 dana nakon što mu je istekao ugovor, stavljena tačka na ovu priču:

„Boćko, hvala na svemu! Želimo ti puno uspeha i sreće u nastavku karijere“, stoji u poruci uz fotografiju Boaćija u Zvezdinom dresu.

Boaći je u Zvezdinom dresu odigrao 104 utakmice, mrežu rivala pogodio 60 puta uz 15 asistencija. Još uvek nema naznaka gde bi jedan od najboljih stranaca u istoriji tima iz „Ljutice Bogdana“ mogao da nastavi karijeru.

Pored tima sa Marakane, u svojoj karijeri je nastupao za Đenou, Juventus, Sasuolo, Elče, Atalantu, Rodu, Latinu, odakle je prvi put i stigao u Zvezdu, da bi u februaru 2018. usledio transfer u Đangsu Suning, iz kog se vratio u Beograd krajem avgusta 2018. godine.

Ipak, drugi mandat u crveno-belom dresu obeležli su pehovi sa povredama, zbog čega je više vremena proveo van terena nego u planovima Vladana Milojevića i Dejana Stankovića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram