Zoran Tošić
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Nekadašnji fudbaler Partizana Zoran "Bambi" Tošić rekao je da ne planira još uvek da završi karijeru, objavili su crno-beli.

Tošić je u dva navrata igrao za Partizan, prvo od 2007. do 2009, a onda i od 2017. do 2019. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Svoj 34. rođendan dočekao je u Tobolu u Kazahstanu, a iz Partizana su ga upitali da li vidi sebe kao fudbalera i u četrdesetim godinama, poput Saše Ilića.

„Mislim da ću igrati još nekoliko godina i verujem da mogu da pružim još mnogo toga, ali nisam baš siguran da ću brojati toliko. Videćemo. Fudbal je moj život i svi moji budući planovi su vezani isključivo za njega. E sada, na koji način ću ostati u fudbalu, to još ne znam, ali imam nekoliko godina da razmislim i pronađem adekvatan model. Za sada sam fokusiran na igre u Tobolu, a za posle ćemo videti“, rekao je Tošić.

On je opisao i kako mu je u Kazahstanu.

„Sjajno, ovde sam nekih mesec dana, a mislim da sam već posle 24 sata navikao na sve, budući da me podseća sve na Moskvu i Rusiju. Počev od jezika do mentaliteta. Zaista mi je lepo ovde“, rekao je Tošić.

On se za sajt Partizana podsetio i nekih uspomena i trenera sa kojima je sarađivao.

„Uf, ne mogu ni ja odmah da se setim. Idemo redom. Miroslav Đukić, Slaviša Jokanović, Miroslav Đukić, Zoran Bata Mirković, Savo Milošević. Tako je, bila su četvorica. Sad kad ih ovako poređaš jednog pored drugog, shvatiš koliko su to zapravo velika fudbalska imena. Istinske legende srpskog fudbala i ponosim se što sam imao mogućnost da radim sa njima. A ponos je bio raditi i sa svim tim igračima, ali pre svega sa Sašom Ilićem“, istakao je Zoran Tošić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar