Zoran Tošić
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Srpski fudbaler Zoran Tošić možda se i treći put vrati u Partizan, pod uslovom da se igrač i klub dogovore, piše B92.

Ovakav potez bio bi za njega logičan, pošto je Tošićev klub proteklog vikenda objavio da se gasi zbog finansijskih poteškoća.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, Partizan još uvek duguje „Bambiju“ novac, pa bi to eventualno moglo da bude kočnica.

Iz kineskog Taižu Juandea su pre dva dana istakli da više ne mogu da podnesu posledice krize uzrokovane koronavirusom, tim pre što nisu stigli da se plasiraju u najviši rang kineskog fudbalskog takmičenja.

Za četiri godine postojanja, prošli su kroz tri lige, osvojili četvrtu, prošli kroz plej-of treće, ušli u drugu i tu stali.

„Do kraja nedelje, do 26. marta je krajnji rok za sve igrače koji su registrovani u Kini. I sada kada sam zvanično slobodan igrač, moći ću da vidim da li će se pojaviti neka druga opcija u ovoj nedelji. Ukoliko ne, treniraću, biću spreman za leto i videćemo šta će ono doneti“, rekao je Tošić.

Radovanovic Bambi
Foto: Srdjan Stevanovic / Starsport

Na pitanje o povratku u tabor crno-belih, Tošić da ima dobar odnos sa svima u klubu i da ta vrata nisu zatvorena.

„Poznato je da sam u Partizanu bio godinama, imao dobar odnos i sa trenerom i upravom. Oni guraju odlično i nadam se da će nastaviti tim tempom. Poznato je i da imaju velika dugovanja prema meni, stalno smo u kontaktu i pokušavamo da nađemo rešenje za to pitanje. Nismo otvarali te teme vezane za moj povratak, ali videćemo šta će se dešavati na leto“, kaže Tošić.

Da podsetimo, on je igrao za crno-bele u dva navrata, prvo od 2007. do 2009, a onda i od 2017. do 2020, da bi se februara prošle godine otisnuo put Azije i kineske lige.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar