Podeli
Žoao Pedro
Foto: EPA-EFE/FABIO MURRU

Žoao Pedro, napadač Kaljarija, otkrio je kako provodi vreme tokom karantina u kojem je poput ostalih igrača Serije A i osvrnuo se na učinak u aktuelnoj sezoni.

“Teško mi je da sedim kod kuće zbog sina koji ima četiri godine i često me pita zašto ne može u vrtić. Jedanaest dana nisam promolio glavu napolje, ali uživam uz najbliže članove porodice i svesni smo da ćemo jedino tako prebroditi ovu tešku situaciju”, otkrio je Brazilac.

PROČITAJTE JOŠ

Pedro paralelno prati dešavanja u rodnoj zemlji odakle je dobio informaciju da je znatno bolja situacija nego na Apeninskom poluostrvu.

“Vreme provodim i čitajući, trenutno ponovo čitam ‘Mamba mentalitet’ od Kobija Brajanta. On je moj idol. Na kostobranima imam njegovu fotografiju i njegova smrt me je veoma potresla. Bio je inspiracija za mnoge sportiste”, rekao je Žoao Pedro.

Napadač Kaljarija je ove sezone skrenuo pažnju sjajnim igrama, a na 25 utakmica 16 puta se upisao u strelce.

“Aktuelna sezona je specijalna za mene. Želeo sam da obeležim sezonu u kojoj se navršava 50 godina otkako je Kaljari osvojio šampionat Italije i sve što sam uradio je zahvaljujući mom sinu. On mi je moti i putokaz, a pred utakmicu se dogovaramo kako ću proslaviti gol ukoliko ga postignem” otkrio je najbolji igrač ekipe koju sa klupe predvodi Valter Zenga.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram