Foto: Youtube/Screenshoot

Veliku pažnju javnosti izazvala je informacija da UEFA zbog nameštanja istražuje meč Železničara i Timoka koji je završen rezultatom 3:2, a tim povodom su se oglasili predstavnici ekipe iz Pančeva.

Disciplinska prijava se odnosi na četvoricu fudbalera Timoka, koji su još uvek neimenovani, a koji su neuobičajenim radnjama tokom meča pomogli timu iz Pančeva da postignu golove.

Sada se oglasio i Železničar koji je bio domaćin spornog duela.

„Mi kao klub oštro osuđujemo svaki vid nečasnih radnji u fudbalu, a što se pomenute utakmice tiče sigurni smo da nijedan član našeg kluba nije bio uključen u takve radnje. Fudbalski klub Železničar je na raspolaganju svim organima koji istražuju pomenutu utakmicu, ali do današnjeg dana nijedan član kluba nije bio predmet istrage za pomenutu utakmicu. Kao klub koji ima ozbiljne sportske ambicije nije nam ni malo prijatno da se ime našeg kluba pominje i stavlja u negativan kontekst zbog nečasnih radnji drugih klubova i pojedinaca. Mi kao klub svaki sportski rezultat ostvarujemo isključivo na terenu i zbog toga insistiramo i zalažemo se da se ovakav slučaj najoštrije kazni, i da takvim klubovima i pojedincima nije mesto u sportu“, stoji u saopštenju tima iz Pančeva.

Sumnja se u ishod zbog neobičnog kretanja kvota jer je 13. septembra, na dan meča, sve vreme padala kvota od jutra do trenutka kada je trebalo da započne susret u 16.30.

BONUS VIDEO Utakmica prekinuta zbog rasističkih povika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar