epa06045449 GNK Dinamo Zagreb soccer manager Zdravko Mamic speaks to the media during his extraordinary press conference in Zagreb, 23 June 2017, on his trial for corruption in Osijek last week. EPA/ANTONIO BAT

"Može li Dinamo nekako da se dokotrlja do zime, a onda da se proda sa velikim transferima", pitanje je koje mori sve navijače "modrih" nakon što im njihov klub priređuje debakl za debaklom.

Zdravko Mamić je dugogodišnji vladar Dinama iz Zagreba, a trenutno se nalazi u begu zbog izvlačenja najmanje 116 miliona kuna (15,39 miliona evra) iz ovog kluba. Ipak, njegov uticaj je dugo bio merilo za sve na prostoru Balkana jer je uspeo da pronađe i da proda igrače za svote koje su za Crvenu zvezdu i Partizan ostale san.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, to što se nalazi u begu ne znači da je zaboravio na Dinamo, pa je gledao istorijsku bruku Dinama usred Prištine jer je Balkani slavio sa 2:0 u drugom kolu Lige konferencije.

Dinamo je ušao u ozbiljnu seriju poraza jer je u prvenstvu Hrvatske poražen od Hajduka iz Splita sa 1:0.

Dinamo je došao do trećerazrednog takmičenja nakon što je eliminisan u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a onda i za Ligu Evrope. Debakl za debaklom iz ugla navijača.

Mamić je nakon poslednje situacije ostao bez reči, što je situacija koja mu se nije često dešavala u životu. Na Fejsbuku je samo objavio čuveni hit Indexa koji je izvela i Crvena jabuka „Bacila je sve niz reku“. Simbolika je i više nego jasna, a navijači mu sada pišu da se vrati u Dinamo i da ga spasi.

BONUS VIDEO Spektakularan gol Filipa Đuričića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar