Foto: Starsport

Nastavlja se teatar apsurda.

Posle devet dana čekanja i nagađanja biće nastavljena utakmica 30. kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Iako se već za vikend igraju prve utakmice plej-ofa, Čukarički i Partizan nisu završili svoju iz prethodne runde koja je počela pre devet dana.

S obzirom da ovoga puta neće biti navijača, očekuje se da će konačno i ovaj cirkus biti gotov i da će biti završena do kraja verovatno najduža utakmica u srpskom fudbalu.

Jer, teško je ovo nazvati utakmicom, kada je najmanje fudbala bilo, li zato jeste mnogo apsurda.

Nakon što je meč zbog bakljade bio prekinut, igrači su se vratili, ali je situacija ponovo eskalira.

Igrači crno-belih su odbili da igraju meč, koji je pomeren za dan kasnije kada su se onda popišmanili na Banovom brdu i odlučili da ni oni neće da budu deo ujdurme.

Sve dok se nije umešao FSS koji nema nikakve ingerencije.

Potpredsednik srpske kuće fudbala Branislav Nedimović je u želji da kako kaže sačuva integritet srpskog fudbala Razgovarao sa ljudima sa Banovog brda i ubedio ih da utakmicu ne dobiju za zelenim stolom službenim rezultatom.

Foto: Starsport/Srđan Stevanović

Zašto se bivši ministar poljoprivrede mešao, to nikome nije jasno, a ni zašto u želji da smiri tenzije nije razgovarao sa drugim akterom ovog meča.

Nije jasno ni zašto bi Čukarički kada ima istorijsku priliku da se bori za Ligu šampiona propustio priliku da ovo reši u svoju korist, iako je kako kaže Nedimović sve na njihovoj strani.

Na kraju, posle gungule, saopštenja i peripetija, odlučeno je da će se igrati, a pomirljivi i prijateljski tonovi deluju kao da nije bilo ratno stanje na stadionu Čukaričkog.

Cirkus će tako biti nastavljen, za regularnost nikoga nije briga, a iako traje borba za istorijsko drugo mesto, neko je odlučio da sve mora da se završi u miru, bez talasanja.

Pa da onda makar završimo ovaj cirkus.

BONUS VIDEO Panter i Lesor vode navijanje nakon pobede Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar