Foto: EPA-EFE/ROBERT PERRY

Pomogao svom timu da ode dalje u Evropi, pa morao da se povuče zbog povrede u reprezentaciji.

Fudbaler Glazgov Rendžersa Alfredo Morelos propustiće ostatak sezone zbog operacije butnog mišića, saopštio je škotski klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Morelos je u nedelju propustio veliki gradski derbi protiv Seltika, a njegov trener Đovani van Bronhorst tada je rekao da očekuje da će 25-godišnji napadač odsustvovati nekoliko nedelja.

Morelos se povredio tokom obaveza u reprezentaciji Kolumbije, propustio je utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i morao je ranije da se vrati u klub na preglede.

„Posle povrede koju je zadobio dok je bio u reprezentaciji Kolumbije, Alfredo Morelos podvrgnut je operaciji butine. Naš lekarski tim zadovoljan je ishodom operacije i započet je program rehabilitacije. On će se vratiti treninzima na pripremama ekipe za novu sezonu“, navodi se u saopštenju Rendžersa.

Morelos je ove sezone u škotskom prvenstvu odigrao 26 utakmica i postigao 12 golova, a bio je zapažen i u utakmicama u Ligi Evrope.

Bio je jedan od strelaca i protiv Crvene zvezde u osmini finala. Tokom meča u Glazgovu, zatresao je mrežu Milana Borjana u 15. minutu, što je uz pogotke Džejmsa Tavernijera i Leona Baloguna zapečatilo sudbinu crveno-belih u Evropi.

BONUS VIDEO: Stanković o meču sa Rendžersom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar