Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Aleksandar Vučić, predsenik Srbije, odgovorio je bivšem potpredsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću, koji je za Nova.rs rekao da Vučić ne bi smeo da iznosi detalje iz istrage o ekipi Veljka Belivuka.

Vuletić je objasnio da je skandal da Vučić iznosi detalje na televiziji o hapšenju, a onda je reagovao i predsednik Srbije

PROČITAJTE JOŠ

„I sami ste videli da su mi prethodnih nekoliko dana govorili da je skandalozno da se nekom presuđuje unapred, neki su stali na različite načine u odbranu gotovo svih organizovanih kriminalnih grupa. Oni se ućute na dva-tri dana“, rekao je Vučić na televiziji „Prva“.

Najpre nije nazvao Vuletića, ali je bilo jasno da misli na njega.

„A onda kreću prvo politički spinovi, zatim lažni i stvarni profesori i svi ostali koji kreću da štite tu kriminalnu grupu govoreći kako je to zbog toga što neko hoće da se obračunava sa fudbalskim navijačima, najviše stradalo fudbalskih navijača baš tog kluba“, završio je Vučić.

I direktno je pomenuo Vladimira Vuletića koji je za Nova.rs dao opširno govorio o svemu.

„Da, u pravu je on. Narod će videti uskoro, za koji dan, pa će prosuditi jesam li se ja ponašao nedopustivo ili se taj čovek ponaša nedopustivo. Rekao bih mu mnogo više, ali ću prepustiti građanima da sve vide i čuju!“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare