Foto: Printscreen/Prva

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, rekao je da je nacionalni stadion "nasušna potreba" ali i da ne zna kada će se publika vratiti na srpske stadione.

Vučić je, gostujući na Televiziji Prva, pričao o brojnim temama, a gledaocima je pokazao i fotografiju budućeg nacionalnog stadiona.

PROČITAJTE JOŠ:

„Šta će nam stadion? To je danas nasušna potreba. Promenile su se potrebe. Ljudi idu na stadione da uživaju sa porodicama, da im bude lepše na stadionu. Biće spolja čelična konstrukcija, unutra drvo, dakle prirodni materijali. Verujem da počinje da se gradi sledeće godine, od državnog novca kreće da se gradi i neće biti nimalo jeftino“, obećao je Vučić.

On je takođe otkrio i gde će biti građen.

„Biće blizu autoputa Miloš Veliki i blizu izlaznice autoputa Beograd – Surčin. To će biti novi razvojni projekat i na tom mestu će kvadrat odmah skočiti za 1.000 evra“, rekao je predsednik Srbije.

Foto: Printscreen/Prva

Dotakao se i situacije sa koronavirusom i eventualnog povratka publike na stadione.

Na pitanje kad će publika da se vrati na stadione, odgovorio je:

„Otkud ja to znam? Pa to zavisi od struke, kad oni to budu rekli“, kaže Vučić.

Na konstataciju da je on u svakodnevnom kontaktu sa članovima Kriznog štaba, rekao je:

„Jesam, situacija nam je dovoljno dobra. Ja to pratim na sat. Dobijam podatke u šest popodne, u osam uveče, u 22, u sedam ujutro i u deset ujutro, u podne i u 14 sati. To su prolazna vremena po kojima dobijam podatke“, dodao je Vučić.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare