Foto: Partizan/Miroslav Todorović

U prostorijama sportskog centra „Partizan-Teleoptik” održana je Skupština fudbalskog kluba Partizan na kojoj je za predsednika i u narednih pet godina izabran Milorad Vučelić.

Miloš Vazura je dobio novi petogodišnji mandat na mestu generalnog direktora kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Izabrani su i novi članov, ameđu njima su se našli i Ivica Kralj, Igor Duljaj, Goran Pandurović, Dejan Rusmir, Ivica Iliev, Vanja Radinović, direktor Omladinske škole, Goran Kadenić, predsednik Komisije za veterane, prof. dr Nebojša Bojović, dekan Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i Koviljko Hajder, predsednik FK Teleoptik. U sastavu Skupštine kluba i dalje će biti Ivan Ćurković, Branko Rašović, Žarko Zečević, general Dragan Paskaš i Milan Obućina, generalni sekretar JSD Partizan.

Izabran je i novi Upravni odbor, u kome su, između ostalih, prof. Dr Vladimir Đukić, direktor KBC „Dragiša Mišović“, legenda kluba Goran Pandurović, kao i Veljko Mihailović, sponzor kluba.

Članovi Skupštine izglasali su nov sastav Nadzornog odbora na čelu sa advokatom Veljkom Delibašićem, potpredsednikom Advokatske komore Srbije.

Na čelu Pravne komisije kluba je ugledni advokat Dragan Palibrk, u Komisiji za veterane su fudbalske legende Nebojša Uške Vučićević, Miroslav Vulićević i Aca Trifunović, a u Komisiji za marketing Predrag Vujović, Predrag Popović Pop i Marko Pavlović.

Foto: Partizan/Miroslav Todorović

Podrška i za Novaka Đokovića

Skupština FK Partizan je u ime svog mnogobrojnog članstva, kao i vernih poklonika sporta, iskoristila priliku da tokom svog redovnog zasedanja iznese najiskrenije divljenje za legalna, pravedna i dostojanstvena zalaganja Novaka Đokovića u odbrani elementarne ljudske i sportske etike i univerzalnih vrednosti i principa, koje on dosledno zastupa i simbolizuje.

Istaknuto je i najdublje neslaganje i ogorčenje zbog flagrantnog kršenja pravila i prakse organizovanja međunarodnih sportskih takmičenja od strane australijskih vlasti na štetu Novaka Đokovića, ali i na štetu ravnopravnosti, fer-pleja i osnovnih vrednosti sporta u celini.

„Želimo Novaku Đokoviću nove sportske pobede, uspehe i podvige, na ponos i radost Srbije i svih njegovih navijača u svetu“, navedeno je na današnjoj Skupštini crno-belih.

BONUS VIDEO Miloš Jojić o Partizanu i Borusiji Dortmund

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar