Foto: Starsport

Fudbaleri Voždovca u drugoj proveri u Turskoj savladali su slovenački Maribor rezultatom 2:1 (1:1).

Pobedonosni gol za popularne zmajeve postigao je Marko Ivezić u 52. minutu, koji se time iskupio za auto-gol u 11. minutu dok je izjednačenje pred kraj prvog dela igre doneo mladi Miloš Pantović.

PROČITAJTE JOŠ

”Zasluženo smo pobedili, odigrali smo zaista jednu dobru utakmicu. Moglo je sigurno da bude i ubedljivije, imali smo još dve-tri izgledne šanse. Dobro smo odrađivali visoki pritisak, uzimali smo loptu na protivničkoj polovini, imali smo dobar završni pas ali je nedostajalo malo više koncentracije da postignemo još neki gol. Utakmica je poslužila svrsi, kako sa fizičkog tako i sa taktičkog aspekta. Ulazimo lagano u završnu fazu priprema, čeka nas još jedna utakmica ovde, potom još jedna u Srbiji protiv TSC-a i spremni smo za nastavak prvenstva”, rekao je prvi asistent Aleksandra Linte. Nemanja Kaćanski.

Posle obećavajućeg napada Voždovca, u 11. minutu slovenačka ekipa povela je rezultatom 1:0 auto-golom Marka Ivezića na centaršut Selouki Malika koji je loše procenjen od strane mladog štopera.

Uputio je precizan pas Purtić iz sredine ka Mijailovuću koji je odmah uputio centaršut gde je na dobijenu naleteo mladi Pantović i iz okreta matirao golmana Maribora u 37. minutu.

Zmajevi su sjajno otvorili drugo poluvreme- Odličnom dugom loptom iz odbrane Purtić je uposlio Lasickasa koji je uz dupli pas sa Stanisavljevićem centrirao za Vujinovića koji je sjajno šutirao glavom, ali je golman poslao loptu u korner. Iz tog centaršuta ponovo sjajnog Purtića, loptu je glavom, ovoga puta u protivničku mrežu ”zakucao” Ivezić za vođstvo od 2:1 u 52. minutu.

BONUS VIDEO Tadić o šali na svoj račun i novogodišnja poruka za čitaoce 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar