Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Prvobitno je planirano da utakmica bude odigrana od 16.30, ali je moralo da dođe do pomeranja.

Nema kraja haosu u Beogradu, posle škola na meti se našao i srpski fudbal… Oko 15 sati stigla je dojava o postavljenoj bombi na TC Stadion, gde je u 16.30 trebalo da počne meč Voždovac – Partizan.

PROČITAJTE JOŠ

Iz crno-belog tabora su istakli da je Partizan u kontaktu sa Voždovcem, kao i da su predstavnici MUP Srbije pregledali stadion na „krovu“, nakon čega je došlo do definitivnog pomeranja duela.

Meč 6. kola plej-ofa Superlige sada bi trebalo da počne u novom terminu od 20.30, ako ne bude nekih novih neprijatnosti u glavnom gradu.

Što se fudbala tiče, situacija je jasna i crno-beli moraju da pobede kako bi ostali u šampionskoj trci, odnosno kako bi odluka o prvaku pala u poslednjoj rundi.

Crvena zvezda je na vrhu tabele sa 97 bodova, u slučaju kiksa večitog rivala odbraniće tron i peti put zaredom postati šampion, jer je razlika pet bodova uoči utakmice na „krovu“.

Ako Partizan bude slavio, razlika će opet biti dva boda i šampion će biti odlučen u poslednjem kolu, u kojem će Zvezda dočekati upravo Voždovac (subota, 18.30), a u Humskoj će u istom terminu gostovati niški Radnički.

BONUS VIDEO Grobari u krcatoj Areni pevaju „Da volim crno-bele“

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare