Mikić
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Voždovac je po isteku ugovora napustio jedan od najiskusnijih i najkonstantijih fudbalera - Nikola Mikić.

Prekaljeni defanzivac u redovima Voždovca proveo je dve sezone i uvek „ostavljao srce na terenu i plenio iskustvom i fudbalskim autoritetom“, navodi se na klupskom sajtu.

PROČITAJTE JOŠ

Mikić je u među „zmajeve“ došao leta 2018. godine kao slobodan igrač. Tada je već bio blizu toga da “okači kopačke o klin”, ali ga je jedan poziv i već dobro poznata atmosfera na “krovu” odvratila od toga i pokazala mu da ima još mnogo toga da ponudi srpskom fudbalu.

„Nije floskula, želeo bih da se zahvalim svima u Voždovcu na sjajnoj saradnji, od ekonomata pa do uprave kluba. Imao sam čast i priliku da sarađujem sa divnim ljudima u klubu koji gaji pravi fudbalsku atmosferu“, rekao je Mikić za klupski sajt i dodao:

„U Voždovcu sam doživeo mnogo lepih momenata koje nikada neću zaboraviti i stekao istinske prijatelje za ceo život. Posebno bih se zahvalio vlasniku kluba Marku Zdravkoviću na fer i korektnoj saradnji i komunikaciji, i koristim ovu priliku da svima u FК Voždovac poželim mnogo sreće u narednoj sezoni“, naveo je Mikić na oproštaju.

U dresu Voždovca odigrao je 50 mečeva i postigao jedan pogodak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar