U njenoj rodnoj državi je služenje vojnog roka obavezno za muškarce, ali i za dame. Za nju su tako počeli ogromni problemi.

Mišel Gerzig je manekenka iz Izraela i izabranica Tiba Kurtoe, golmana Real Madrida. Ona je dala veliki intervju za list „Menta“ u kom je govorila o teškoćama koje je imala nakon što je odslužila vojni rok, ali je pričala i o vezi sa golmanom sa kojim je već nešto više od godinu dana.

#related-news_0

Završila je vojnu obuku u mornarici i ostala zapovednik broda sa spasavanje. Dvoumila se da li da ostane u vojsci, a onda se vratila modelingu za koji se pripremala od 13. godine.

„Kad sam imala 20 godina, na poslovnom letu doživela sam snažan napad anksioznosti. Nisam znala što mi se događa. Teško sam disala, celo telo mi je bilo ukočeno, puls mi je bio ubrzan, a oči su mu bile crne. Mislila sam da ću umreti, da imam srčani udar“, pojasnila je ona.

Imala je traumatično iskustvo „koje se ponavljalo u trenucima kada je to najmanje očekivala“. Pomoglo joj je da postane stručnjak za samokontrolu korišćenjem različitih vežbi disanja.

„Disanje me umiruje i smanjuje moje napade. Takođe mi pomažu ohrabrujuće reči dok stojim ispred ogledala“, dodala je ona tada.

Počela je javno da govori o ovom problemu kako bi i drugi mogli da pronađu utehu i način da ih prevaziđu.

„U periodima stresa pritisak se vraća, ali danas znam da ga prepoznam kada dođe, da brinem se o sebi, da se prepustim i radim ono što mi odgovara“, priznala je.

Prošlog juna su ona i golman objavili da će se venčati: Da, doživotno sam sa tobom.

Ovo je bila poruka sa zajedničke fotografije na brodu.

„Nadam se da ćemo uživati pripremajući naš brak. Venčanje je jednodnevno, ali pripreme su raspoređene tokom cele godine“, kazala je Gerzig.

Kurtoa ima i decu iz prethodne veze sa Martom Domingez. Sin Nikolas i ćerka Adriana su dobro prihvatili maćehu.

„Jako su dragi i brzo su me prihvatili. Mi smo porodica i volim da me doživljavaju kao njihovu prijateljicu. Nadam se da ćemo sledeće godine osnovati vlastitu porodicu“, rekla je ona.

BONUS VIDEO Navijači Real Madrida u Parizu pred finale Lige šampiona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar