Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić podsetio je javnost na dešavanja od pre pet godina kada je aktuelni prvi čovek crno-belih Milorad Vučelić postao predsednik Partizana.

PROČITAJTE JOŠ

Vuletić je izneo teške optužbe na račun sadašnjeg predsednika kluba, a odgovornost za njegov izbor je prebacio i na legendu Ivana Ćurkovića.

„Partizan za razliku od Zvezde ima jedan veliki problem. Zvezda ima šest zvezdinih zvezda, šest legendi, a u Partizanu se više ne zna ko je legenda. Svi koji šutnu neku loptu su legende, od Milivoja Ćirkovića koji je šutnuo nekad loptu za Partizan. Taj problem inflacije legendi u Partizanu doveo je do činjenice da jedna velika legenda, Ivan Ćurković bude kandidat za predsednika 2016.godine. Na četiri skupštine mi nismo mogli da izaberemo predsednika. Nakon druge skupštine, prekinute u maju mesecu, Ćurković je odustao od kandidature. Ako nešto zameram Ćurkoviću je to što nas je gurnuo u naručje Miloradu Vučeliću jer ga je lično predložio za naslednika“, rekao je Vuletić.

Vuletić kaže da je tom prilikom Vučelić izneo i teške optužbe na račun Aleksandar Vučića.

„Milorad Vučelić je tom prilikom izgovorio da je razgovarao sa Aleksandrom Vučićem i da mu je on rekao da on može jedini da bude kandidat i da svako ko želi da proveri može da ode i pita Vučića. Vučelić je rekao i da će vam Vučić reči da nikada samnom nije razgovarao jer je on patološki lažov i da su te reči iz Vučelićevih usta bila preporuka da bude predsednik PArtizana“, rekao je Vuletić.

On kaže da je bilo pristuno nekoliko osoba. kada je Vučelić izgovorio te reči.

„Bili su prisutni i Miloš Vazura, Ivan Ćurković, Žarko Zečevič, Mile Jovičić, general Radinović koji su čli da je Vučelić rekao da je Vučić patološki lažov“.

BONUS VIDEO Bajro Župić: Istina o „mercedesu“, tramvaju i dolasku u Partizan

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare