Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Uroš Vitas, štoper Partizana, odgovarao je na pitanja crno-bele publike u okviru klupske ekmisije "Pitaj Partizan".

Defanzivac vicešampiona Srbije u razgovoru sa portparolom kluba Biljanom Obradović za klupski Jutjub kanal osvrnuo se na brojne teme među kojima i na predstojeći duel sa belgijskim Šarlroa.

PROČITAJTE JOŠ

„Primetio sam da se njihov način igre nije promenio od kada sam ja bio tamo. Nema tu mnogo nepoznanica. Stručni štab temeljno pristupa utakmicama i mislim da neće biti nekih iznenađenja. Oni su kvalitetan tim, ali smatram da ne bi trebalo nikoga da se bojimo, naročito ekipe kao što je Šarlroa. Verujemo da će nam sledeća utakmica biti lakša, jer je jako teško probiti bunker, pogotovo ako se prvih par šansi ne realizuju“, istakao je Vitas.

Posebno interesantan bio je odgovor Vitasa na pitanje jednog od navijača koje je glasilo: Zašto si panj?

„Zato što sam rođen u šumi. Šalim se. Ako se dobro sećam, Aleks Ferguson je rekao dajte mi Zidana i deset panjeva i osvojiću Ligu šampiona. Eto, nije loše ponekad biti ni panj. Šalu na stranu, nemam društvene mreže, niti me to interesuje, shvatam da ima frustriranih ljudi. Sve im je dostupno, internet je mesto gde svako može da kaže šta želi, što je loše. Zato se postavljaju tako besmislena pitanja“, rekao je Vitas.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar