Viljar
Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Aleksandar Kolarov poznat je kao fudbaler sa čvrstim stavom, ali i neko ko ume da se našali kad je za to trenutak što svedoči i iskustvo Gonzala Viljara.

Viljar, fudbaler Rome koji je zimus iz Elčea stigao u Rim, imao je priliku da već u prvim danima u pravom svetlu upozna kapitena reprezentacije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Bek „orlova“ i „vučice“ lider je i autoritet, kako na terenu tako i u svlačionici, a španski fudbaler za „Korijere delo sport“ otkrio je kako je izgledao njegov prvi susret sa jednim od idola.

„Ne znam koliko ću igrača imati na mojoj strani, ali kada sam video da su uz mene Edin Džeko i Aleksandar Kolarov, bio sam oduševljen, pošto sam do pre tri godine mogao samo da ih gledam iz moje spavaće sobe“, istakao je 22-godišnji vezni igrač i dodao:

„Bio sam iznenađen atmosferom u svlačionici Rome. Prvog dana kada sam došao, potpisao ugovor i otišao u trening centar. Prišao mi je Kolarov, koji zna malo španskog, kako bi me pozdravio: ‘Gonza, koliko imaš godina? 21? Ja imam 35, tako da ću za tebe biti gospodin Kolarov’. Zahvaljujem se svima na dobrodošlici, a posebno Karlesu Peresu“.

Kolarov
Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

 

Viljar je u Romu došao za četiri miliona evra i sa rimskim klubom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram