Vladan Milojević Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pozvao je navijače na utakmicu sa Čukaričkim, a svi znaju koliko će to biti značajan susret za oba tima.

Čukarički traži nastavak dobre forme u prolećnom delu sezone posle dve pobede, a Zvezda dobro raspoloženje i mir u svlačionici pred dva velika izazova – TSC (drugi mart, 16.00) i večiti derbi s Partizanom (deveti mart, 17.00).

PROČITAJTE JOŠ:

U svega dve nedelje, Zvezdu čekaju tri najteža meča sezone u domaćem prvenstvu, protiv tri najbolja tima lige (uz crveno-bele), dok šampion države pokušava da prestigne Partizan kao lidera tabele.

„Svi mi koji volimo Zvezdu, znamo šta je Zvezdino proleće. I kad se pobeđuje i kad se gubi, naše emocije su okrenute uvek na maksimum. Zvezda je naša porodica, a porodice se uvek drže zajedno. Dođi da navijamo najjače“, rekao je Milojević u snimku kluba sa Marakane.

I on i Omri Glazer, golman ekipe očekuju što punije tribine stadiona „Rajko Mitić“ u subotu od 16 časova.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

„Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren. Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju, a uz to sam uspeo i da ostanem nesavladan. Zbog povrede sam bio primoran da propustim utakmice na pripremama, kao i prvi meč u prolećnom delu sezone. Međutim, vredno sam radio svaki dan, kako bih što pre bio spreman. Zabeležili smo dve pobede i želimo da nastavimo u istom ritmu, s obzirom na to da je pred nama težak raspored i da nas tek očekuju utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune“, poručio je Glazer za klupski sajt.

Zvezda pred meč sa Čukaričkim na drugom mestu tabele ima 52 boda, jedan manje od lidera Partizana, dok „brđani“ sa 35 bodova zauzimaju četvrto mesto.

BONUS VIDEO: Hilal vs Sepahan, golovi, Aleksandar Mitrović i Neves

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar