Fudbaleri Srbije plasirali su se na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine remijem sa Bugarskom 2:2.

Srbija je tim bodom na stadionu Dubočica u Leskovcu i matematički obezbedila plasman na prvenstvo Evrope posle 24 godine. I gorko i slatko, reklo bi se posle svega što smo videli u ovim kvalifikacijama.

PROČITAJTE JOŠ:

A videli smo dva remija sa najslabijom ekipom u grupi, bar po bodovima, Bugarskom, kao i dva poraza od najbolje ekipe u grupi, Mađarske.

Najslabijoj grupi ikada u zube se ipak ne gleda posle prolaska dalje sa drugog mesta, mada je jasno da su problemi u odbrani opstali od Katara do danas.

Naravno, do Nemačke ima vremena da se neke stvari poprave i koriguju, a naši navijači dali su svoj sud šta tamo možemo da očekujemo.

Ono što bismo mogli da dodamo, jeste da je u Nemačkoj srpska dijaspora prilično razvijena, pa će na utakmicama naše zemlje biti poprilično mnogo naših navijača.

Deo onih koji će možda otići, ali možda i gledati preko TV ekrana sreli smo i pitali šta misle i očekuju od reprezentacije u Nemačkoj. Naši navijači su umereni optimisti, pa jedni kažu da očekuju prolaz grupe, drugi da je prvenstvo još uvek daleko, a treći da je selektor Dragan Stojković Piksi, a da uz to ima i sreće.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Srbije posle odlaska na Evropsko prvenstvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar