Bruka.

Istorija crno-belih ovo ne pamti…

PROČITAJTE JOŠ...

Iako je JSD Partizan na prvoj sednici posle pet godina trebalo da dobije novo rukovodstvo, do toga nije došlo, pošto su delegati koji su planirali da podrže Ostoju Mijailovića, nakon velikog broja nepravilnosti i sukoba napustili prostorije crno-belih na stadionu u Humskoj, a sada je svetlost dana ugledao i snimak koji je prethodio čitavom haosu.

Miloš Vazura, generalni sekretar fudbalske sekcije Partizana, je na video-zapisu sa nadzornih kamera snimljen kako oduzima papire na kojima su bila ovlašćenja za prisustvo na sednici Skupštine na kojoj je trebalo da bude izglasano novo rukovodstvo.

Sigurnosne kamere su zabeležile trenutak kad Mijailović predaje papire sa ovlašćenjima, a Vazura pokušava da ih otme, što je izazvalo burnu reakciju Mijailovića, pa je došlo do koškanja koje srećom nije preraslo u incident.

Podsećamo, ljudi okupljeni oko Ostoje Mijailovića su održali paralelnu skupštinu u prostorijama teniskog kluba Partizan, gde je apsolutnom većinom prvi čovek KK Partizan izabran za čelnika JSD Partizan, dok je na konferenciji koju je održao posle Milorad Vučelić, Mijailovićev protivkandidat, njegov izbor proglasio ništavnim.

Snimak možete da pogledate na početku teksta.

BONUS VIDEO Ostoja Mijailović na skupštini Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare