Foto: Twiterr/Cranks

Situacija izazvala brojne reakcije.

Real Madrid je pobedom nastavio prvenstvo Španije nakon Mundijala i zahvaljujući kiksu Barselone ponovo došao na deobu prvog mesta sa najvećim rivalom.

Uprkos tome, izgleda da nije sve bajno u kraljevskom klubu, a snimak sa jednog od nedavnih treninga mnoge je zbunio.

PROČITAJTE JOŠ

Defanzivac Čelsija Antonio Ridiger prišao je Vinisijusu i izveo brutalna zahvat sa leđa.

Ridiger ga je uhvatio za vrat i počeo da ga davi, dok je 22-godišnjak pokušao da se spase.

Tada je Rudiger napravio gest rukom kao da kaže Vinicijusu šta pokušavate da uradite, dok ostali igrači nisu ništa učinili da zaustave bivšeg člana Čelsija.

Vinisijus je poznat kao pravi provokator, a to je posebno došlo do izražaja na utakmicama pred Svetsko prvenstvo kada se nekoliko protivničkih ekipa žalilo na njegovo ponašanje.

Zbog njegovih provokacija u duelu protiv Majorke, trener Havijer Agire je poručio svojim igračima da Vinisijusu slome nogu.

Neki menadžeri i agenti su otišli ​​toliko daleko u emisijama da su čak Vinicijusa nazvali majmunom. Dok je sve najbolje objasnio kapiten Majorke Antonio Rajo.

„Vinicijus je predstavljen kao da nikada ne provocira ili vređa svoje protivnike tokom utakmice. Kada mu neko to kaže u lice i nazove ga provokatorom, on tada koristi džokera i igra na kartu rasizma“, rekao je Rajo pre nekoliko nedelja.

Inače, Vinicijus i Rudiger su do sada imali prilično dobre odnose. I Nemac ga je smatrao bratom, pa se mnogi pitaju šta je bilo između njih dvojice.

BONUS VIDEO Zoran Filipović o Peleu: Neponovljiv oproštaj na krcatoj Marakani 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar