Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

O ovome će se pričati.

Fudbaleri Nice su odigrali sjajan meč i na otvaranju 23. kola prvenstva Francuske razbili Ažaksio sa 3:0, a meč je obeležio Alžirac Bilal Braimi.

Nakon što je Nica preko Dantea povela sa 1:0, na scenu je stupio Braimi i sa dva poteza ostavio sve bez daha.

PROČITAJTE JOŠ

Alžirski krilni fudbaler je postigao dva gola, prvi u 69, a drugi u 90. minutu.

Oba gola su bila fantastična. Prvi put je ušao u strelce poentirajući sa ivice šesnaesterca posle asistencije Sofijane Diopa, dok je na kraju utakmice bio još precizniji. Potpuno sam primio loptu uz desnu liniju, krenuo ka sredini i naciljao i lepo pogodio suprotni ugao za konačan rezultat.

Brahimi je 22-godišnjak koji je u januaru prošle godine došao u Nicu iz Anžea. Ranije u karijeri igrao je za portugalski Leiksoes, Midlzbro, Rems i Le Man.

Njega su imali prilike da ide i navijači Partizana sa kojim je Nica igrala dva puta u grupi Lige konferencija. Braimi je bio odličan u meču u Francuskoj, ali srećom po Partizan, nije ni blizu uradio nešto ovako. U Beogradu nije bio u kombinaciji za sastav.

Nica je ovom pobedom stigla do sedmog mesta sa 37 bodova, dok je Ajačo ostao 18. sa 18 bodova. Na vrhu je Paris SG sa 54 boda. Drugi Marsej i treći Lens imaju osam manje.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: „Dosta više“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar