Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana primili su gol iz reda onih "neoprostivih".

Sastali su se sa Radničkim iz Kragujevca, odigrali nerešeno 3:3 u meču 19. kola Superlige Srbije i primili neverovatan pogodak. Neverovatan u smislu neobičan, a ne jedan iz reda onih spektakularnih.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli već neko vreme imaju problema u domaćem prvenstvu, ne igraju kako su to činili tokom većeg dela jeseni, pa su ispustili prednost u Superligi i zalihu koju su bili stvorili u odnosu na Crvenu zvezdu.

Kragujevčani su im sada dodatno otežali posao jer se nisu predavali do kraja, pa su golovima Gluščević i Žofri doveli svoj tim u prednost od 2:0 već u prvih 16 minuta.

Partizan se vratio pogocima Saldanje i Natha do 44. minuta, a onda je usledio pravi šok u 74. minutu. Milan Vidakov je ispratio i kaznio neopreznost golmana Partizana Aleksandra Jovanovića i bukvalno iz nogu mu uzeo loptu i samo je smestio u mrežu za 3:2.

Doduše, Jovanović je tu manje kriv od svog štopera Siniše Saničanina koji mu je u najgorem trenutku vratio loptu kada je Jovanović nije očekivao i to je Vidakov iskoristio.

Partizan je i iz toga uspeo da se izvuče golom Kristijana Belića, koji je izborio makar bod za svoj tim u Humskoj. Crno-beli do kraja nisu mogli i do preokreta, a ovaj detalj iz 74. minuta ostaje jedan od čudnijih u ovosezonskoj Superligi.

BONUS VIDEO: Gol Forsberga protiv Hofenhajma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar