Foto: Screenshot Twitter Frankie

I dalje se ne smiruju strasti nakon što je jedan navijač bio dovoljno smeo da provocira legendu Premijer lige. Čuveni fudbaler nije mogao da se uzdrži od reakcije.

Sada se pojavio i drugi snimak trenutka koji je šokirao mnoge nakon meča Evertona i Krisal Palasa (3:2).

PROČITAJTE JOŠ

Mnogi navijači su utrčali na teren po završetku utakmice, a jedan od njih se dovoljno osmelio da provocira Patrika Vijeru, trener Kristal Palasa. Sada se pojavio snimak koji je snimao navijač i koji pokazuje šta je sve uradio, pre nego što je Vijeri „prekipelo“.

Unosio mu se u lice sve vreme, pratio ga je po terenu „Gudison parka“, pokazao mu je srednji prst i glasno ga je psovao.

Kada je Vijera konačno izgubio strpljenje, šutnuo je navijača, koji je završio na zemlji. Jasno se videlo kako kamera više nije fokusirana.

Nakon toga je Vijera stigao do svlačionice, a niko ga nije dirao nakon još nekoliko verbalnih rasprava sa ostalim navijačima.

Očekuje se da bude pokrenuta istraga, a gotovo izvesno kazna čeka i trenera i navijača.

Ipak, kazna za Vijeru verovatno neće biti toliko stroga kada se pojavio snimak dešavanja pre incidenta.

Vijera je najbolje partije u karijeri pružao u dresu Arsenala, a bio je član čuvene generacije „Nepobedivih“ koji su osvojili Premijer ligu bez poraza. Sa Francuskom je osvojio Mundijal 1998. godine i Evropsko prvenstvo 2000. godine. Ima tri titule Premijer lige, četiri trofeja Serije A i postao je član Kuće slavnih Premijer lige.

Što se samog toka susreta tiče, Palas je poveo golom Žan Filipa Matete u 21. minutu, da bi u 36. Džordan Aju nakon sjajne kontre i konfuzije u redovima odbrane Evertona povećao na 2:0.

No, početkom drugog poluvremena Majkl Kin je gužvu u kaznenom prostoru pretvorio lepim udarcem u 2:1, da bi u 75. minutu Rišarlison doneo izjednačenje. Pet minuta pre kraja meča Kalvert-Luin je doneo veliku radost navijačima tima sa Gudisona.

BONUS VIDEO Everton Kristal Palas navijači na terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare