Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da pobede najvećeg rivala u polufinalu Kupa Srbije pošto je Crrvena zvezda potpuno zasluženo trijumfovala sa 2:0.

Crno-beli će po svemu sudeći odigrati još jednu sezonu bez trofej, četvrtu u nizu, dok rival nastavlja neviđenu dominaciju do sada.

Ipak, jedan navijač crno-belih je makar uspeo da izvojeva svoju malu ličnu pobedu, a njegova šala je postala hit na društvneim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, pomenuti navijač Partizana je naleteo na ekipu koja se bavi društveni mrežama na zvaničnim kanalima Crvene zvezde i koja je pravila anketu sa navijačima i predstavio se kao Alehandro iz Španije koji je došao da gleda najbolji i najopasniji derbi na svetu.

Nesvesni toga da se radi o šali u Crvenoj zvedi snimak su objavili na svojim društvenim mrežama uz opis „Naši navijači“, a jedna od zastava koja se našla u tekstu bila je i španska.

Kada je otkriveno da se ne radi o momku iz Španije i da je u pitanju navijač crno-belih, snimak je uklonjen sa zvaničnih naloga na društvenim mrežama.

Neko je to na vreme sve snimio i zabeležio i sad asnimak preevare kruži internetom i postao je viralan.

BONUS VIDEO Zagrevanje za EURO 2024, Ivica Kralj epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare