Foto: Printscreen Instagram / Best customs

Ako je nešto definicija - kolješ prase za kilogram kobasica, može se reći da je to ovo, jer se za dva znaka uništava cela lopta.

Mnogim kreativnim ljudima nije teško da urade ono što se čini pomalo ekstremno, samo da bi se razlikovali i čini se da je to slučaj sa patikamna koje su postale „viral“ na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Neko ko je želeo patike kompletno u motivima Mundijala u Kataru, mogao je da dobije redizajnirane onako kako su pokazali sa naloga „Best customs“.

Oni su obične bele patike pretvorili u znatno šarenije rešenje, dodavši imitaciju trave na mestu gde je koža, koristeći čitavu jednu „Al Rihla“ loptu da bi se isekao samo znak.

A da bi doživljaj bio potpun, na patikama se, umesto „jezika“ našao skup zastava reprezentacija koje su igrale u Kataru.

Tako se, slučajno ili ne, u prvom planu pre pertlanja nalazi i zastava Srbije, a ovako dizajnirane patike su privukle pažnju 30 hiljada ljudi koji su do sada lajkovali objavu.

Inače, Srbija se pre mesec i po dana u Kataru nije proslavila, pošto je ispala u grupi, gde je bila sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

BONUS VIDEO: Pariz dočekao vicešampione sveta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar