Dejan Joveljić Foto:EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Srpski fudbaler Dejan Joveljić bio je strelac gola za svoj Los Anđeles Galaksi u meču sa Minesotom (5:2).

Galaksi je poražen sa 5:2, a Joveljić je svoj pogodak postigao u 82. minutu, devet minuta pošto je kao izmena ušao na teren.

PROČITAJTE JOŠ:

Reprezentativac Srbije je kaznio nesmotrenost odbrane Minesote i pogodio je gde treba da bude, pa je tamo bio u pravom trenutku.

Kod kornera se postavio na drugoj stativi, sačekao da lopta preleti sve igrače u petercu i onda lagano plasirao loptu u mrežu.

Na drugoj strani je Temu Puki dotle već dao četiri gola, a Hasani Dotson jedan, pa je jasno u kakvoj se situaciji nalazio tim iz Los Anđelesa.

Dotson je prvi gol dao u 33. minutu za 1:0, izjednačio je Tajler Bojd u 41. minutu, ali je onda krenuo Galaksijev pakao.

Puki je u 45. minutu dao gol za 2:1, u 60. minutu je povisio na 3:1, u 67. na 4:1, da bi u 76. kompletirao lični „poker“ golova za 5:1.

Dotson se sjajno ubacio pred peterac, Bojd je lepo probio levom stranom i oba udarca su uz odbitke ulazila u mrežu.

Puki je pred kraj poluvremena pobegao odbrani i izašao jedan na jedan sa golmanom, onda je sa 16 metara pucao precizno po zemlji iz okreta, pa je na petercu sačekao pas za laganu egzekuciju i 4:1. Naposletku je u kontri opet izbegao ofsajd zamku i golman gostiju je još jednom bio nemoćan, pa je Joveljić ostao praktično jedina svetla tačka u svom timu.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: Mitrović dobio udarac u lice, ružne scene u azijskoj Ligi šampiona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar