Foto: Reddit/Ihattaren /Printtscreen

Pokazao kakav je lider.

Argentinci u transu slave titulu prvaka sveta koju su osvojili pobedom nad Francuskom u finalu, a malo je falilo da bude drugačije i d abudemo svedoci nestvarnog preokreta.

PROČITAJTE JOŠ

Kilijan Mbape postigao je tri gola u finalu Svetskog prvenstva, ali nije osvojio prvenstvo. Mladi Francuz je tako postao najbolji strelac turnira sa osam golova, ali ni to nije bilo dovoljno za odbranu titule Francuske. Na poluvremenu Argentina je povela sa 2:0 golovima Lionela Mesija i Anđela Di Marije.

Francuska se vratila u 80. i 81. preko Kilijana Mbapea, a potom je Argentina povela u produžecima preko Mesija u 108. minutu. Neverovatni Mbape je u 118. minutu izjednačio na 3:3, ali su potom poraženi posle lošeg izvođenja penala.

Društvenim mrežama kruži snimak iz francuske svlačionice na poluvremenu tog meča.
Sve vreme priča Mbape, dok Dešan ćuti.

„Ovo je utakmica života, igra se svake četiri godine. Gore od ovoga ne može. Možemo da se vratimo“, pokušao je da motiviše saigrače koji su sedeli u tišini.

Francuska je u velikom delu utakmice delovala slabo, a onda je počela da se vraća posle Mbapeovih posle Mbapeovih golova. Ali, na kraju ni to nije bilo dovoljno.

BONUS VIDEO Zvezda Argentine snimila scene haosa iz autobusa sa dočeka