Foto: Youtube/ Four Seconds in Live

O ovome će se dugo pričati.

Nije neobično da u futsalu vidimo velemajstorske poteze o kojima se dugo priča, ali kada se oni dogode u ovako bitnom meču, onda je to potpuna druga stvar.

PROČITAJTE JOŠ

Znao je ranije legendarni Rikardinjo da zapali masu neverovatnim driblinzima i golovima, ali bi i on pozavideo ovoj majstoriji.

Sporting je pobedio Benfiku sa 3:2 u trećoj utakmici finalne serije prvenstva Portugala u futsalu. Sada vodi sa 2:1 u seriji koja se igra natri pobede. Vodeći gol Sportinga, i jedan od najlepših u istoriji ovog dvoranskog sporta, postigao je Žiki Te (21) u drugom minutu drugog poluvremena.

Mladi Portugalac je namestio dugu loptu, atraktivno je gurnuo kroz noge protivnika, a potom prevario golmana tako što je petom provukao pored njega. Ziki je proslavio fantastičan gol, a na snimku se vidi kako se jedan od njegovih saigrača hvata za glavu.

Pauleta je četiri minuta kasnije udvostručio prednost Sportinga, ali se Benfika vratila prvo autogolom Varele, a potom i golom Nunješa. Pauleta je postigao svoj drugi gol u produžetku, što je bilo dovoljno za slavlje Sportinga.

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar