Foto: STARSPORT/Srdjan Stevanovic

Fudbaleri Srbije pretrpeli su težak poraz u prijateljskom meču u Moskvi od Rusije - 4:0, a o njemu je pričao vezista Mijat Gaćinović.

Primila je Srbije četiri gola, moglo je i više, ali priliku za popravni imaće u ponedeljak kada će igrati sa selekcijom Kipra.

„Iskreno, zaboleo nas je ovaj poraz, naravno nismo ga očekivali, išli smo sa namerom da pobedimo tu utakmicu, nema veze da li je prijateljska ili je kvalifikaciona. Uvek idemo na pobedu, šteta što su se stvari tako izdešavale, moramo što pre da izvučemo pouke, da vidimo šta nije bilo kako treba i već na sledećoj utakmici da pokazemo drugo lice“, rekao je Gaćinović.

PROČITAJTE JOŠ

Ostaje žal zbog propuštenih prilika „orlova“ u Moskvi.

„Probao sam da završim na vreme, jer sam video da golman istrčava i da nemam vremena da sačekam da lopta padne, pokušao sam da postignem gol makazicama. Trebao sam da pogodim mrežu jer sam bio blizu ali nije bila baš laka situacija. Mislim ipak da sam mogao da postignem gol.“

Pričao je i o groznici koja polako počinje pred Evropsko prvenstvo.

„Pa dobro, ima još dosta vremena, sad su u fokusu pripremne utakmice, mislim da smo skoncentrisani uvek na sledeću utakmicu, tako da ima vremena“, dodao je Gaćinović.

BONUS VIDEO Tuča na Trabzon – Fenerbahče

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare