Foto: Printscreen Twitter

Nekadašnji fudbaler Arsenala Ijan Rajt oslobodio je lavinu emocija posle meča "tobždija" u subotu.

Rajt je za Arsenal igrao od 1991. do 1998. godine i bio je jedan od članova generacije koja je osvojila titulu prvaka Engleske 1998.

PROČITAJTE JOŠ:

Ima i nekoliko kupova, dok je Ijan bio najbolji strelac u dva navrata, u UEFA kupu pobednika kupova i u najjačoj engleskoj ligi.

Zato ne čudi što je burno ispratio meč Arsenala i Bornmuta u kom je tim Mikela Artete slavio golom Rajsa Nelsona u 97. minutu.

Nelson je ušao kao rezerva u 69. minutu. Bornmut je vodio sa 2:0, Tomas Parti je u 62. minutu smanjio zaostatak, a samo minut nakon što je ušao, Nelson je asistirao Benu Vajtu za izjednačenje.

Pravi delirijum, zbog kog se Rajt bacao po kauču i vrištao iz sveg glasa, nastao je u dubokoj nadoknadi, kada je Nelson maestralno gađao sa ruba šesnaesterca i pogodio metu za 3:2, čime je Arsenal ostao pet bodova ispred Mančester sitija na vrhu tabele.

„Todbžije“ imaju razlog da se nadaju tituli u Premijer ligi posle 19 godina, a Geri Lineker je zbog toga podelio reakciju svog kolege koji je danas jedan od analitičara.

BONUS VIDEO: Kad vam protivnik grubim startom pocepa i čarapu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar