Foto: Printscreen Twitter

Fudbaleri Hrvatske igraju u Jerevanu meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine u Nemačkoj u ponedeljak popodne.

Hrvati su poveli u prvom poluvremenu golom Andreja Kramarića u 14. minutu, a meč je privremeno prekinut dvadesetak minuta kasnije.

PROČITAJTE JOŠ:

Nad terenom stadiona u Jerevanu nadletao je dron sa zastavom oblasti Nagorno-Karabah, oko koje su skorijih godina ratovali Azerbejdžan i Jermenija.

Situacija je podsetila na onu iz Beograda, kada se nad stadionom Partizana našao dron sa zastavom i albanskim simbolima.

Tada je Srbija kažnjena, iako niko od organizatora nije mogao da računa na takvu vrstu provokacije Albanaca, dok je ovog puta provokacija bila uperena prema Azerbejdžanu, pa je pojava zastava Artsaha, kako se još zove Nagorno-Karabah među Jermenima, izazvala podršku jermenske publike.

Sudija Klermon Turpan je privremeno prekinuo meč iz bezbednosnih razloga, ali je on nastavljen bez turbulencija na terenu kakvih je bilo pre devet godina kada su srpski fudbaleri probali da skinu dron i zastavu sa albanskim obeležjima.

BONUS VIDEO: Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar