Foto:Screenshot/Youtube/L-Gante

Kontroverna Argentinka i supruga i menadžerka fudbalera Maura Ikardija, poznata je po skandalima. Ona je obeležila karijeru svog sadašnjeg supruga Ikardija s kojim je prevarila svog bivšeg muža Maksija Lopeza.

Sada tvrdi da je Ikardiju oduvek verna i da svi tračevi kako je bila s 14 godina mlađim muzičarem L-Ganteom nisu istina. Sve je krenulo od kontroverznog spota u kojem je ležala gola u krevetu.

Pročitajte još

Ipak, 37-godišnjakinja tvrdi kako ništa od navedenog nije istina i da joj je mladi muzičar samo veoma drag prijatelj.

„Nikad nisam bila u vezi s njim. Mi smo samo prijatelji. Kad god radim s nekim, maksimalno mu se približim, iako se trenutno često svađamo“, rekla je Vanda Nara.

„Izuzetno sam ponosna što su svi poverovali u našu vezu. Bio je to prvi izlet u glumačke vode i očigledno sam jako dobra glumica. Mauro je znao sve, zna i L-Gantea. Nikad nije sumnjao da među nama nešto postoji, ali bio je ljut zbog tračeva“.

„Problem je bio što je zbog videa morao objašnjavati ljudima da to nije prevara. Nismo ni bili rastavljeni, kao što se pisalo, sve je znao šta se dešava.“

„Mauro i ja smo imali dosta svađa, kao što to ima svaki par. Veoma je teško održavati vezu između fudbalera i devojke iz medija, posebno u ovakvom okruženju. Veoma sam impulsivna i lako je uočljivo kada se naljutim“, saopštila je Vanda.

View this post on Instagram

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

View this post on Instagram

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

View this post on Instagram

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar