Silvio Berluskoni i Marta
Silvio Berluskoni i Marta; Foto: Screenshot Facebook Vittorio Sgarbi

Ljubav ne zna za godine

Silvio Berluskoni, legendarni političar, medijski magnat i fudbalski radnik, odlučio je da stane na „ludi kamen“. Zavetovao se na večnu ljubav Marti Fascino, 54 godina mlađoj političarki.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši premijer Italije i sadašnji vlasnik Monce oženio se bez administracije, tačnije nije bilo potpisivanja ugovora.

Mladu je doveo otac, a posebno je zanimljivo što je 20 godina mlađi od mladoženje.

Marta je blistala u beloj venčanici poznatog dizajnera koja je bila dugačka 3,5 metara sa zadnje strane i koja je koštala 20.000 evra, a svadba je bila intimni čin sa samo 60 zvanica.

„Marta, prema tebi osećam veliku ljubav. To je nešto što još nisam iskusio i za mene si neizostavna. Bila si uz mene u teškim trenucima, pomogla si mi. Nadopunjavaš me, ne bih mogao živeti bez tebe. Ispunjavaš moj život“, rekao je Berluskoni.

Njih dvoje su u vezi od 2020. godine kada je Silvio ostavio Frančesku Paskvale (34) zbog Marte. Spojila ih je ista politička ideja, ali i fudbal jer je Marta nekada bila u Milanu.

Berluskoni je „težak“ oko sedam milijardi dolara. Po nekim informacijama petoro dece Sivlija bilo je ljuto na tatu jer bi sada Marta ima prednost prilikom raspodele bogatstva. Svadba je koštala oko 400.000 evra, a održano je na severu Milana.

BONUS VIDEO Dušan Tadić bacio saigrača na zemlju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar