Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Bivši hrvatski reprezentativni golman Danijel Subašić nakon više od devet godina ponovno će braniti gol splitskog Hajduka, potvrdio je klub.

PROČITAJTE JOŠ

Subašić (36) je potpisao ugovor do 2023. godine, a bio je bez kluba od 2020. godine nakon što je otišao iz francuskog Monaka, za koji je branio osam sezona, prenela je agencija Hina.

Zadranin se nakon osvajanja srebra na Svetskom prvenstvu u Rusiji oprostio od hrvatske reprezetacije, za koju je upisao 44 nastupa.

„Vraćam se kući, ali nije sve isto, Hajduk se promenio na bolje. Puno je pozitive koju ćemo pokušati graditi svi zajedno. Tu sam da pomognem svojim savetima, svi mi koji smo unutra moramo delovati kao porodica, odnosno biti kao jedno. Moramo ići prema tome da Hajduk raste i da bude ono što treba biti. Nedostajalo mi je adrenalina, a Poljud je pravo mesto na kom to sigurno neće nedostajati. Svi želimo trofeje i zato smo tu“, kazao je Subašić u svojoj prvoj izjavi po povratku u Hajduk.

U Hajduk je 2008. godine došao iz Zadra, a napustio je Poljud 2012. godine kada je otišao u Monako, s kojim je osvojio titulu šampiona francuske 2017. i naslov najboljeg golmana francuskog prvenstva iste godine.

BONUS VIDEO Minut ćutanja za Dudu Ivkovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar