Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Premijer ligu je potresao veliki skandal nakon što je objavljena informacija da su dvojica fudbalera Premijer lige su uhapšena nakon što je prijavljeno silovanje policiji.

Dvojica neimenovanih fudbalera su iz istog kluba i uhapšeni su ovog vikenda, prenosi engleski „The Sun“.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan igrač, star 19 godina, navodno je razgovarao s policijom pod sumnjom za napad i pomaganje i podsticanje na silovanje pre nego što je formalno uhapšen. Nakon što je proveo noć u ćeliji, ispitan je pod pretpostavkom krivice od strane detektiva. Drugi igrač, takođe 19-godišnjak, uhapšen je sledećeg dana i kasnije ispitivan od strane policije pod sumnjom za silovanje.

Kako navodi novine, oba igrača su navodno puštena uz kauciju dok se sprovode dalje istrage.

Portparol policije je rekao The Sun-u:

„Policajci su uhapsili dva muškarca nakon prijave za silovanje. 19-godišnji mladić je uhapšen pod sumnjom za napad i pomaganje i podsticanje na silovanje. Drugi 19-godišnjak je uhapšen pod sumnjom za silovanje. Obojica su kasnije pušteni uz kauciju.“

Izvor je takođe rekao da su policajci došli na stadion i razgovarali s jednim od igrača „u privatnoj prostoriji unutar stadiona“. Dodali su da je napustio klub s „drugom osobom“ i da je kasnije te noći formalno uhapšen.

Portparol kluba je rekao pomenutom listu.

„Budući da je stvar sada u rukama policije, Fudbalski klub neće davati dalje komentare u ovom trenutku.“

BONUS VIDEO Snažno kucanje Lesora

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar