Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da su čelnici Partizana ispitani kao građani, a napomenuo je da skorašnja akcija policije nije uperena protiv tog kluba.

Prethodnih dana je veliku pažnju javnosti privuklo hapšenje Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja i njegovih saradnika, a pod „opsadom“ snaga reda bila su i dva beogradska stadiona – Partizanov i Zvezdin.

PROČITAJTE JOŠ:

„Policija nema sukob sa Partizanom, nego sa bandom koja je koristila klub kao paravan. Moja poruka roditeljima, čuvajte decu od tribina. Svi čelnici Partizana su ispitani. Obućina, Vazura, Vučelić, svi su ispitani kao građani“, rekao je Vulin gostujući na TV Prva.

On je istakao i da će predstojeća sednica Saveta za nacionalnu bezbednost biti posvećena hapšenju kriminalne grupe na čelu sa Belivukom.

U stanu jednog od Veljkovih saradnika je pronađen snajper sa prigušivačem, što je Vulin opisao kao „oružje za likvidacije, a ne za obračune mafijaša“.

Ranije je i zamenik načelnika UKP Ninoslav Cmolić rekao da je grupa uhapšenih iza navijačkog paravana skrivala svoje kriminalne aktivnosti.

„Ona se krila iza navijačke grupe Partizan, ali to nisu nikakvi navijači, već obični krimanalci, mi ćemo dokazati ulogu svakog od njih pojedinačno. Odradili smo ono što smo planirali mesecima i završićemo sa svim kriminalnim grupama kao sa ovom“, rekao je Cmolić pre dva dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar