Foto: EPA-EFE/Nigel Roddis

Neverovatno šta se dešava...

Sudbina Kristijana Atsua, fudbalera Hataja za kog postoje sumnje da se nalazi pod ruševinama zgrade u istoimenom gradu koja se srušila nakon razornog zemljotresa koji je u noći između ponedeljka i utorka pogodio ovu zemlju, još uvek je neizvesna.

PROČITAJTE JOŠ...

Atsu je prvobitno navodno pronađen prema pisanju portugalske A Bole, potom je Hataj tu informaciju demantovao, ali je nakon nekoliko sati usledilo olakšanje jer je, kako su preneli brojni mediji a potom i potvrdio sam klub, sjajni fudbaler ipak uspešno izbavljen i prebačen u bolnicu.

No, sreća nije bila dugog daha, pošto je narednog jutra prvo od strane bivšeg trenera Hataja, a potom i samog kluba, istaknuto da je došlo do greške.

„Još nema vesti o Atsuu i Savutu. Zar ne bih podelio informaciju da su pronađeni? Molim vas ne objavljujte da je neko preživeo dok ne dobijete potvrdu. Ljudi imaju porodice, pate, a bol raste. Spasioci rade dan i noć, nadam se da će obojica biti pronađeni. Puna podrška njihovim porodicama“, rekao je Demirel.

Na to se nadovezao i klupski doktor Gubrej Kaveči:

„Videli smo vest da je prebačen u bolnicu. Otišli smo tamo, ali njega nema. Moramo da prihvatimo činjenicu da Atsu i Savut još nisu pronađeni“, rekao je Kaveči.

A sada se u sve uključila i Atsuova sestra bliznakinja, Kristijana.

Ona je u izjavi za portal „crimecheckghana“ rekla da je zbunjena:

„Ne znam da li je moj brat živ. zbunjena sam.“

Za isti portal je dodala:

„Ako ste ga videli, hvala bogu, ali gde je? Niko ne zna gde se on nalazi“, rekla je ona. 

Da situacija bude još konfuznija, kako prenosi ovaj portal, navodno je Ministarstvo spoljnih poslova Turske u poruci ambasadi Gane saopštilo da je „fudbaler živ i prima potrebnu pomoć“, iako Atsua u bolnicama niko ne može da nađe.

Drama se nastavlja, uz nadu da će biti okončana srećnim vestima…

BONUS VIDEO VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar