Walid Regragui/Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

Regragui se nada istoriji.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Fudbalska reprezentacija Maroka napravila je istoriju na Mundijalu u Kataru, stigla je do polufinala, gde je izgubila od Francuske sa 2:0.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, imaće priliku da osvoje 3. mesto protiv Hrvatske u subotu 17. decembra, od 16 časova.

Selektor Maroka Valid Regragi smatra da je njegova ekipa zaslužila poštovanje.

„Hrvatska je odlična ekipa, znamo da ima veliku snagu. Bili su favoriti u prvoj utakmici, verujem da smo zaslužili poštovanje i ova utakmica će biti sasvim drugačija“, rekao je Regragi.

Razočaran je zbog poraza u polufinalu.

EPA-EFE/Noushad Thekkayil

„I Hrvatska i Maroko su razočarni porazom u polufinalu, a onda morate da igrate za treće mesto. Izgubili smo polufinale, teško je. Čak i da pobedimo, hteli smo da igramo finale, a ne utakmicu za treće mesto. Za mesec dana smo odigrali šest utakmica, a pre toga šest utakmica u 20 godina. Išli smo do krajnjih granica naših mogućnosti. Bili smo gladni, želeli smo finale. Ali, sutra je pred nama još jedna utakmica.“

Nakon toga je pohvalio „vatrene“ i njihovu igru na Mundijalu.

„Imaju samo četiri miliona stanovnika, pogledajte koliko su talentovani, pogledajte njihovo zajedništvo. Imaju odličan klupski fudbal, odličan mentalni sklop, igraju u najboljim klubovima. Modrić je neverovatan, ima 37 godina, pogledajte kako igra. On je jedan od najboljih igrača na Svetskom prvenstvu i siguran sam da želi u stilu da ga završi“, dodao je Regragi.

BONUS VIDEO Argentinci luduju: Bez Dijega Maradone ni na plažu