Foto: EPA-EFE/Zsolt Czegledi

Šokantana završnica meča.

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su od Ferencvaroša u utakmici 5. kola F grupe Lige konferencija rezultatom 2:1 nakon preokreta.

#related-news_0

Iako su šanse za bilo kakvu borbi za prolaz dalje bile minimalne, s obzirom na to da su u meč protiv tima sa Banovog brda ušli bez ijednog boda, sa šest bodova manje u odnosu na Mađare i Genk, ali su u susret ušli veoma hrabro, pa je već u 11. minutu usledila prelepa akcija koju je Luka Adžić završio veoma lepim udarcem, pogodio suprotan ugao i doneo svojoj ekipi višak.

Od tog momenta Ferencvaroš je bio taj koji je napadao, Čukarički uspevao da odoli, spreči goste da stvore neku stopostotnu šansu, dok je kod Čuke Đorđe Ivanović propustio veoma dobru priliku za 2:0, šutiravši pravo u golmana rivala, potom je jednom loše i centrirao.

Sa druge strane, Ferencvaroš se mučio ali je u 83. minutu preko Kristofera Zakarijansena uspeo da dođe do izjednačenja, nakon što je zvezda mađarskog tima loptu uspela da ćuške u gužvi a lopta završila u mreži.

Činilo se da će Čukarički ipak uspeti da dođe do bar boda, ali je u bukvalno poslednjim trenucima meča Aleksandar Pešić jednu dugu loptu dočekao grudima u kaznenom prostoru, uhvati volej i veoma lepo pogodi za tugu na licima tima sa Banovog brda.

Po poslednjem zvižduku usledio je haos, pošto su igrači Čukaričkog napali sudiju Mohameda Al-Emaru jer su smatrali da je propustio da dosudi faul u napadu pre nego što je lopta stigla do Pešića.

To je dovelo do manjeg incidenta, pošto je sudija prvo pokazao isključenje Igoru Matiću, treneru Čukaričkog, potom i Vukašinu Jovanoviću, koji je pobesneo na arbitra i jedva se smirio.

Na kraju, 2:1 za Fardi, dok će Čukarički morati da pokuša i do prvih bodova dođe protiv Genka u poslednjem kolu u Belgiji.

Čukarički – Ferencvaroš 1:2 (1:0)

(Adžić 11 – Zakarijansen 83, Pešić 90+8)

Sradion: Dubočica (Leskovac); Sudija: Mohamed Al-Emara (Finska)

Čukarički: Filipović – Stanković, Subotić, Kovačević, Tošić – Sisoko, Kovač – Adžić, Miladinović, Ivanović, Cvetković

Ferencvaroš: Dibuš – Makreckis (od 46. Liztes), Sise, Abena, Ramirez (od 46. Ćivić) – Abu Fani, Siger (od 46. Botka), Zakarijesen – Markinjos, Traore (od 49. Katona), Pešić

Čukarički - Ferencvaroš 1:2 (1:0)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar