Aleksa Janković Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Sumgajit u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Konferecija sa 2:0 i obezbedili plasman u naredno kolo.

Nakon beogradskih 0:0 postojala je bojazan da bi Čukarički mogao da ima težak zadatak, ali je umesto toga već sredinom prvog poluvremena pitanje pobednika praktično bilo rešeno.

Prvo je Ibrahima Ndiaje u 10. minutu igre pogodio za 1:0 nakon sjajnog centaršuta Srđana Mijailovića sa desnog boka i odličnog trzaja glavom, da bi u 16. minutu Murad Kačajev faulirao Aleksu Jankovića u kaznenom prostoru, a Mako Docić sa penala bio precizan za 2:0.

Od tog trenutka domaći tim je zaigrao znatno bolje, imali su nekoliko sjajnih prilika, ali se istakao golman tima sa Banovog brda Đorđe Petrović, koji je u više navrata sjajnim intervencijama sačuvao svoju mrežu i doneo Čukaričkom prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Sumgait – Čukarički 0:2 (0:2)

(Ndiaje 10, Docić 16 penal)

Stadion: Kapital Bank Arena; Sudija: Jorgen Daugbjerg Burhart (Danska), Gledalaca: 700.

Sumgait (5-4-1): Bajramov – Mutalimov (od 82. Nagijev), Kodžanijazov, Hagverdi, Badalov, Ahmadov – Sadikov, Kačajev (od 82. Huseinov), Mustafajev, Abdulazade – Gorbani

Čukarički (4-2-3-1): Belić – Stevanović (od 67. Drezgić), Šapić, Tanasijević, Roganović – Mijailović, Docić – Ndiae (od 63. Kembel), Kajević (od 57. Kovač), Janković (od 57. Savić) – Jovanović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar