Foto: Screenshot Instagram emaradujko

Uroš Račić, srpski fudbaler, u vezi je sa poznatom srpskom pevačicom Emom Radujko koja je poznata po kontroverznim fotografijama.

Njih dvoje su već nekoliko meseci zajedno, ali je sada Radujko po prvi put objavila zajedničke fotografije.

PROČITAJTE JOŠ

Fotografisali su se na plaži dok mu ona sedi u krilu, što je samo navelo mnoge da imaju čitav niz neprikladnih komentara. Ljudima se ne dopadaju njene kontroverzne fotografije na kojima previše ističe svoju figuru, a zameraju joj da je premlada za to i da je tek navršila 18. godina.

Njih dvoje su objavili niz romantičnih fotografija sa plaže u Portugalu. Ona je stigla da bi gledala Račića kako nastupa za Bragu, pa je objavljivala fotografije iz lože, ali i iz prostorija na stadionu gde nemaju svi pristup.

Oni su dugo skrivali vezu od očiju javnosti, a samo najbliži prijatelji su znali da su zajedno. Ipak, od ovog oktobra se sve promenilo. Račić je sedam godina stariji od pevačice kojoj se zamera previše provokativni modni stil i insistiranje na telu.

Ona je sa 17 godina snimila spot koji je uzburkao javnost jer je bilo neprikladnih aluzija sa 10 godina starijim muškarcem.

BONUS VIDEO Da li je ovo gol godine? Kakva majstorija slovenačkog fudbalera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar