Eraković i Gavrić; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Štoper Crvene zvezde, Strahinja Eraković, uspešno je operisan u Beogradu, očekuje ga pauza tokom koje će raditi na što bržem oporavku, kako bi se što pre vratio na teren.

PROČITAJTE JOŠ

„Talentovani defanzivac se povredio u Nišu, kada su crveno-beli gostovali Radničkom po veoma lošim uslovima i na terenu koji je stvarao velike probleme fudbalerima oba tima. Naš tim je golom Ivanića slavio, a Stanković je u 77. minutu izvršio izmenu kada se Eraković požalio na povredu. Rezultati su pokazali da je naš defanzivac doživeo povedu pete metatarzalne kosti“, saopštila je Zvezda.

Dejan Stanković je pred meč sa Milanom revoltirano govorio o ovoj povredi, koja se dogodila na zaleđenom terenu bez duela.

„Talentovani štoper crveno-belih, koji je prošao sve omladinske selekcije Crvene zvezde, ustalio se u timu ove godine, ali zbog povrede koju je doživeo moraće da odsustvuje sa terena neko vreme. Eraković je tokom sezone odlično izvršavao sve zadatke u odbrani, pa je tako pokazao da je velika budućnost Crvene zvezde. Ipak, očekuje se da će mladi štoper moći da pomogne svojim saigračima u finišu sezone, kao i da će nastaviti da pruža sjajne partije u dresu našeg kluba u budućnosti. Želimo što brži i uspešniji oporavak našem mladom defanzivcu Strahinji Erakoviću“, navodi Zvezda u saopštenju.

Eraković je tako propustio priliku da igra protiv Milana, a prethodno je izneo dobar teret mečeva u jesenjem delu Lige Evrope.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar