Foto: Printscreen Twitter

Bugra Džaglijan nije hteo da razmeni dres sa protivničkim igračem zbog finansijskih poteškoća svog kluba - ovako je nekolicina tamošnjih medija opisala neobičnu situaciju koja se desila u meču Kupa Turske.

Igrač Eskišehira Bugra Džaglijan je odbio da razmeni svoju opremu sa fudbalerom Rizespora Brajanom Samudiom, a snimak kada Paragvajac pokušava da dobije dres od Bugre postao je viralan.

PROČITAJTE JOŠ:

Ubrzo nakon meča se pojavila informacija da šesnaeestogodišnji vezista nije hteo da preda svoj dres zbog finansija i nedostatka opreme.

Eskišehir se nedugo zatim oglasio saopštenjem posle neobične situacije, tvrdeći da to nije slučaj i da je razmena opreme uvek lični izbor igrača.

„Štaviše, mi smo obavešteni da je Bugra Džaglijan posle meča poslao svoj dres Samudiju. Obaveštavamo javnost da u našem klubu nema nedostatka opreme i sredstava“, pišu iz Eskišehira.

Da podsetimo, Rizespor je u meču Kupa pobedio Eskišehir sa komotnih 3:0, a strelci su bili Kemal Ružgar, Samu i Tunaj Torun u petom, 13. i 15. minutu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar