Foto: EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Nemački trener Tomas Tuhel nalazi se na listi kandidata koji bi lako mogli da zamene Frenka Lamparda na klupi Čelsija.

Lampard, legenda „plavaca“ je na udaru poslednjih dana zbog tri poraza iz četiri utakmice. Mada je rekao da je očekivao kako ova sezona neće biti „krstarenje i da tim mora da prođe kroz težak period“, Frenk je naveo da i sada uči ponešto o svojim igračima i njihovom karakteru.

PROČITAJTE JOŠ:

Za vikend ih je pobedio „malokrvni“ Arsenal sa 3:1 i to nakon mesec i po dana bez trijumfa u prvenstvu Engleske.

Tuhel bi, prema pisanju Bilda, bio zainteresovan za priliku da trenira slavni klub sa Stamford Bridža, jer nikad nije ni krio želju da dođe u London.

Pre tri godine, Čelsi ga je već razmatrao kao opciju još dok je Tomas bio na klupi Borusije iz Dortmunda. Sada ga je Pari Sen Žermen otpustio posle pobede nad Strazburom od 4:0.

Prednost je što bi Nemac maksimalno mogao da iskoristi kapacitete Kaja Haverca, Antonija Ridigera i posebno Tima Vernera, koji je došao kao zvezda prethodnog prelaznog roka.

Ukoliko Čelsi ne pobedi Aston Vilu u ponedeljak od 18 sati i 30 minuta, upravo bi taj meč mogao da odredi sudbinu Lamparda i pomogne Tuhelu.

Da podsetimo, na mesto Tuhela u Pari Sen Žermenu je već viđen Maurisio Poketino, Argentinac koji je lani otpušten iz Tothenhema, da bi na njegovo mesto došao Žoze Murinjo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar