Foto: Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Menadžer Čelsija "gasi požar" zvani Romelu Lukaku.

Tomas Tuhel tvrdi da belgijski napadač i igrač Čelsija nije za prodaju i odgovorio je na spekulacije da bi Lukaku mogao da ode na leto.

PROČITAJTE JOŠ:

Priča o ovome je bilo prethodnih dana jer je Belgijanac uspeo da postigne samo pet golova na 19 utakmica.

Ako se zna da je plaćen 115 miliona evra, to je onda ipak preporuka za „malo“ bolji učinak od navedenog.

„Ne razmišljamo o tome (transfer Lukakua). Situacija u ovom trenutku je takva da ne možemo da pričamo sa igračima, da ih prodajemo, ili kupujemo. U ovom trenutku ne moramo da razmišljamo o tome. Ovo su fudbaleri koje imamo i Romelu još uvek čini veliki deo naših planova. Ne onaj deo koji želi da bude, što potpuno razumem, ali je iskoristio ovo vreme da se malo otkači od dešavanja i otišao je na jednonedeljni odmor, pa nam se vratio“, kaže Tuhel, a prenosi Skaj sport.

Dodaje i da je pred ekipom isuviše bitan deo sezone da bi se sada žalio na nekoga.

„Vidim da je motivisan, jak na treningu, uključen kad igramo utakmice. Pobednik je po karakteru i ostaće pobednik, kao i sa nama. Odigrao je dobro protiv Midlsbroa i značio nam je njegov lični doprinos. U ovom momentu nema prostora za loše raspoloženje ili razočarenje. Jednostavno nema. Proverio sam raspored i znao sam šta se sprema. Pred nama je više važnih mečeva, odlučujućih, ove sezone i zato nema mesta premišljanju, razočarenju i okolišanju. Portebni su nam svi, uključujući i Lukakua“, istakao je Tuhel.

Podsećamo, Belgijanac ima ugovor sa Čelsijem do 2026. godine, a do sada je u svim takmičenjima odigrao 34 meča i dao je 12 golova.

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi u Kataru na žrebu za Svetsko prvenstvo u fudbalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar