Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dešavanja iz Bačke Topole i Novog Sada pratite na Nova.rs!

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije pošto su u polufinalu u Bačkoj Topoli savladali TSC rezultatom 3:0, dok je utakmica između Vojvodine i Čukaričkog u Novom Sadu prekinuta sredinom prvog poluvremena zbog velikog nevremena.

PROČITAJTE JOŠ...

Već u prvom minutu meča TSC-u je poništen gol Stefana Vukića, pošto je lopta par trenutaka ranije napustila granicu igrališta pre nego što je Saša Jovanović uputio povratan pas.

U sedmom minutu ponovo je Vukić bio u centru pažnje, pošto je izašao sam ispred Milana Borjana, kapiten Zvezde ga je oborio, a za tim iz Bačke Topole je dosuđen penal.

Upravo je Vukić šutirao, ali je to uradio veoma loše, tačnije Borjan je uspeo da zaustavi šut.

I u 15. minutu TSC-u je poništen i drugi gol, kada je Jovanović bio u ofsajdu, da bi u 20. Gelor Kanga pogodio stativu nakon udarca sa distance. potom je i Aleksandar Pešić uhvatio loptu na volej ali je Veljko Ilić bio odlično postavljen.

U 35. minutu Aleksandar Katai je šutirao iz kaznenog prostora, Dušana Cvetinovića je lopta pogodila u ruku, a Gelor Kanga sa penala pogodio za 1:0.

Početak drugog poluvremena doneo je opšti haos pošto je Aleksandar Pešić dobio odličnu loptu u prostor, iizleteo bi sam ispred Ilića ali ga je Cvetinović oborio, a domaćin ostao sa igračem manje.

U 50. minutu Kanga je nešto slabije šutirao sa distance, potom je i Aleksandar Katai propusti odve prilike pre nego što je Mirko Ivanić nakon kornera glavom loptu zakucao u mrežu za 2:0.

U 72. minutu postavljen je konačan rezultat, kada je Osman Bukari izašao sam ispred Ilića, obišao ga, golman domaćih ga oborio, a sa bele tačke Kings Kangva je loptu zakucao u mrežu.

U drugom polufinalu duel Vojvodine i Čukaričkog je prekinut sredinom prvog poluvremena, i to pri rezultatu 2:0 za Čukarički (Viktor Rogan u 7. i Badamosi u 27. minutu) zbog velikog nevremena, pa će duel biti nastavljen, ako vreme bude dozvolilo, u četvrtak.


TSC – Crvena zvezda 0:3 (0:1)

(Kanga penal 35, Ivanić 56, Kangva 73)

Stadion: TSC Arena (Bačka Topola); Sudija: Stanko Ostraćanin

TSC: Ilić – Krstić, Cvetinović, Antonić – Stojković, Stojić (od 74. Krpić), Kuveljić, Milosavljević (od 62. Đakovac), Petrović – Jovanović (od 62. Ilić), Vukić (od 62. Ratkov).

Crvena zvezda:

Borjan – Vigo (od 82. L. Nikolić), Eraković, Dragović, Azarov – Kanga (od 75. Mijatović), Mijailović (od 75. Srnić) – Bukari, Ivanić, Katai (od 58. Kangva) – Pešić (od 82. Rakonjac)


Vojvodina – Čukarički 0:2 – prekid

(Rogan 7, Badamosi 27)

Stadion: Karađorđe (Novi Sad); Sudija: Aleksandar Živković

Vojvodina: Simić – Lazarević, Vitas, Traore, Jeličić – Topić, Zukić – Čumić, U.Nikolić, Malbašić – N.Nikolić

Čukarički: Popović – Rogan, Drezgić, Pankov, Tošić – Docić, Sisoko – Tomović, Ivanović, Ovusu – Badamosi


TSC - Crvena zvezda 0:3, Vojvodina - Čukarički 0:2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar